گیربکس پشت تراکتوری سهند پمپ تبریز SPT
گیربکس پشت تراکتوری سهند پمپ تبریز SPT برای دریافت قیمت باکارشناسان ما تماس بگیرید
بازگشت به محصولات
پمپ کفکش دو جداره استیل خروجی 3 اینچ راد پمپ
پمپ کفکش دو جداره استیل خروجی 3 اینچ راد پمپ برای دریافت قیمت باکارشناسان ما تماس بگیرید

پمپ کفکش دو جداره استیل خروجی 2 اینچ راد پمپ

برای دریافت استعلام قیمت و مشاوره رایگان با شماره 09125727850 تماس بگیرید . 

شناسه محصول: 381502-1-9-1-3-1-17-3-8-7-1-6-3-3-1-1-5-5-2-1-2-3

برای دریافت قیمت باکارشناسان ما تماس بگیرید

13 نفر در حال مشاهده این محصول هستند!
مشاوره فنی و مالی محصولات گروه صنعتی پویان
ضمانت اصالت محصولات گروه صنعتی پویان
ارسال سریع محصولات گروه صنعتی پویان

توضیحات محصول

کف کش های راد پمپ

کف کش های رادپمپ در مدل های ¼1، 2 و 3 اینچ تولید و به بازار عرضه می شوند. جنس بدنه این کف کش ها از آلومینیوم، جنس پروانه آن ها از استیل و سیم پیچی آن ها از مس می باشد. از خصوصیت پروانه های استنلس استیل این کف کش ها بالانس بودن، وزن کم و یکنواختی می باشد. استفاده از بوش های ضد سایش موجب شده کفش کش های راد پمپ نسبت به مدل های مشابه، دارای عمر بیشتری باشند و همین امر سبب صرفه جویی در مصرف انرژی می شود. جنس شافت و پیچ این کف کش ها نیز از استیل می باشد. در طراحی این کفش ها، با جداسازی محفظه سیل و الکتروموتور، محفظه سیل به گونه ای می باشد که روغن در آن تجمع یافته و موجب افزایش طول عمر سیل می شود. در تولید قطعات کفکش های راد پمپ از آلیاژهای مخصوص و ریخته گری شده استفاده گردیده و جهت جلوگیری از پوسیدگی و زنگ زدگی، تور آن ها را از پلاستیک تهیه کرده اند. سایزهای داخلی و بیرونی روتور و استاتور کفکش های راد پمپ بر اساس استانداردهای بین المللی است و جنس آن ها از ورق سیلیس مرغوب و درجه یک تهیه شده است. یکی از مزایای مهم کفکش های راد پمپ خروجی لوله از بالا می باشد که ابعاد پمپ جهت قرار گرفتن در چاه را کاهش می‌دهد و هم به دلیل جاری شدن آب از کنار الکتروموتور به خنک کنندگی آن کمک می‌کند، که این امر نیز موجب افزایش طول عمر کفکش می شود. بدنه دوجداره کف کش های راد پمپ، راه نفوذ آب در همه شرایط به داخل موتور را به صفر می‌رساند و دوام و طول عمر کفکش را نیز بالا می‌برد. شرکت راد پمپ کفکش های خودرا در دو نوع فلوتردار و بدون فلوتر راهی بازار می‌کند.

پمپ کف کش

در اصطلاح بین المللی پمپ ها HEAD به معنای ارتفاع پمپاژ پمپ و DEBI به معنای مقدار آبدهی از خروجی پمپ است. پمپ آب کف کش در گروه پمپ های مستغرق سانتریفیوژ قرار دارد. در پمپ های کف کش جهت پمپاژ کردن آب تمیز، از مخازن یا آب های زیر زمینی استفاده می شود. یکی از رایج ترین موارد استفاده آن ها در چاه آب می باشد. این پمپ ها امکان پمپاژ ذرات سایشی را ندارند. پمپ آب کف کش دارای درجه حفاظت IP68 می باشد و می تواند در سیال به صورت کامل غوطه ور گردد. این پمپ ها شامل یک واحد پمپاژ مستغرق می باشند که آب های زیرزمینی را به سمت بالا پمپاژ کرده و آن را در داخل یک مخزن ذخیره می کند تا در زمانی که به آب نیاز است، از آن استفاده شود. یک پمپ کف کش خوب باید توانایی مکش آب و تحویل آن را داشته باشد.

پمپ های کف کش دارای دو نوع شناور و معمولی می باشند. کف کش های شناور دارای قطر کمتری نسبت به کف کش های معمولی هستند و در چاه هایی با قطر کمتر استفاده می شوند. پمپ های کف کش، معمولا از جنس استنلس استیل، چدن، آلومینیوم، تکنوپلبمر، اسکوبایی و جنس پروانه آن ها نیز از استیل، تکنوپلیمر، نوریل (پلاستیک فشرده یا باکالیت)، چدن و برنج می باشد که بر اساس نیاز، مورد استفاده قرار می گیرند. شفت پمپ های کف کش معمولا از جنس استنلس استیل بوده که در برابر آب ضد زنگ بوده و بدین سبب این پمپ ها را به کف کش های ضد زنگ معروف کرده است. به عنوان مثال در مناطقی که آب شور باشد و یا PH آب زیاد باشد، از کف کش استیل و یا کف کش با بدنه پلاستیک (معروف به کف کش استیل آب شور) با پروانه برنجی استفاده می شود و همین طور در مناطقی که شوری آب و PH وجود نداشته باشد، از پمپ کف کش بدنه چدن یا آلومینیوم استفاده می گردد. یکی دیگر از تفاوت های پمپ های کف کش معمولی با پمپ های کف کش شناور در محل قرارگیری آن هاست.

در پمپ های آب کف کش، موتور به پروانه ای که داخل یک محفظه قرار دارد متصل شده است و با ورود مایعات به داخل پمپ، پروانه شروع به چرخش کرده و ماده سیال را حرکت می دهد و باعث تخلیه آن می شود. کف کش ها در پمپاژ آب صاف، مایعات رقیق، تخلیه چاه ها و مخازن، استخرها، گلخانه ها و مزارع و باغ ها مورد استفاده قرار می گیرند.

مزایا و معایب پمپ آب کف کش

پمپ های آب کف کش کارایی بسیاری دارند و دارای ظرفیت بالایی می باشند. همچنین هزینه تعمیر و نگهداری این پمپ ها بسیار کم است. با توجه به اینکه تولرانس پروانه ها پایین است، از این پمپ ها فقط می توان در آب های تمیز، بدون آلودگی و لجن استفاده کرد. باید توجه شود که خشک کار کردن پمپ کف کش موجب سوختن موتور آن می شود.

نکات مهم جهت انتخاب و نصب پمپ آب کف کش

پمپ های کف کش جهت خنک کردن موتور خود از آب موجود استفاده می کنند. بنابراین قبل از نصب پمپ کف کش، محل مورد نظر باید پر از آب باشد. کاهش جریان آب و بیرون ماندن کف کش، سبب از کار افتادن موتور آن می شود. به همین دلیل برای کنترل سطح سیال و جلوگیری از کارکرد بیش از حد موتور، باید از یک فلوتر یا کنترل سطح استفاده نمود. کنترل سطح قطعه ای مکانیکی و برقی است که به تابلو فرمان مرکزی وصل می شود و از دو الکترود تشکیل شده است که اولی در پایین ترین سطح چاه و در نزدیک پمپ آب کف کش و دیگری در بالاتر از آن قرار می گیرد و زمانی که سطح سیال به الکترود بالایی برسد پمپ شروع به فعالیت کرده و هنگامی که سطح سیال به الکترود پایین برسد پمپ آب خاموش می شود. فلوترها جهت کنترل سطح سیال از یک میله فلزی استفاده می کنند که این الکترود به دلیل چسبیدن رسوب ذرات باید هر چند وقت، رسوب زدایی شود.

جنس پمپ کف کش باید با توجه به موارد کاربرد آن انتخاب گردد. مثلا در مواردی که از الکل، اسید و … استفاده می شود نباید از پمپ کف کش با جنس چدن استفاده کرد. جهت انتخاب یک پمپ کف کش مناسب، باید به کاربرد پمپ و نوع چاه توجه نمود، معیارهای انتخاب یک پمپ آب کف کش باید براساس ظرفیت پمپ و ظرفیت پمپاژ آن از چاه باشد. همچنین باید توجه داشت که جهت پمپاژ آب تمیز، از پمپ آب کف کش و جهت پمپاژ آب های آلوده، از پمپ آب لجن کش استفاده شود. کف کش های بادی (پنوماتیک) و برقی ضد انفجار (EX) اروپایی، جهت جابه جایی انواع سیالات شیمیایی، قابل اشتعال، انفجار و انواع مشتقات نفتی با بدنه چدن می باشند.

پمپ های کف کش در دو مدل تک فاز (خازن بیرون و خازن داخل) و سه فاز، بصورت فلوتردار (قطع کن برق) و بدون فلوتر تولید می شوند. لوله خروجی این پمپ ها به دو صورت از بغل و از بالا می باشد. پمپ های کف کش از لحاظ نحوه خنک کاری به دو نوع آب خنک و روغن خنک، از لحاظ قرارگیری پروانه در هوزینگ یا پوسته و از لحاظ شکل به دو نوع پروانه بسته و پروانه نیمه باز تقسیم می شوند. پمپ های کف کش از توان 1 تا 15 اسب بخار و سایز 1 تا 5 اینچ قابل ارائه می باشند. سیم پیچی پمپ های کف کش و لجن کش معمولا از جنس مس می باشد اما برخی کارخانجات تولیدکننده، از آلومینیوم برای سیم پیچی استفاده می کنند که سیم پیچی آلومینیوم استاندارد نمی باشد.

بصورت کلی موارد کاربرد پمپ های کف کش عبارتند از: پمپاژ آب صاف، پمپ آب خانگی، پمپ کف کش چاه آب، فواره ها، انتقال آب از مخازن و استخرها، تخلیه پس آب های فاضلاب (با غلظت کم)، آبیاری، انتقال سیالات مختلف در صنایع غذایی و دارویی، تخلیه پس آب های باران، تخلیه آب استخر، تخلیه پس آب های بارانی، انتقال آب از مخازن آبیاری کشاورزی، مصارف آب شرب، کف شکنی

پمپ های کف کش از لحاظ ساختاری به دو بخش اصلی مکانیکی و الکتریکی تقسیم می شوند که این دو مجموعه کنار یکدیگر باعث کارایی این دستگاه می شود. قسمت الکتریکی شامل سیم پیچ یا استاتور پمپ و قسمت مکانیکی که تاثیر خیلی زیادی در مصرف برق و طول عمر الکتروپمپ کف کش دارد پروانه و موتور پمپ می باشد. در بخش الکتریکی که شامل سیم پیچی است، همان طور که می دانیم ایران یکی از بهترین تولیدکنندگان مس در جهان می باشد و سیم پیچی های پمپ های کف کش و لجن کش ایرانی بی نظیر است.